Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw: Assieraden bij urnenwinkel.nl

Vanaf heden ook Assieraden van de Erkende Goud- en Zilversmid

maandag 9 december 2013

De voordeligste online urnenwinkel heeft haar collectie aanzienlijk uitgebreid met een collectie stijlvolle èn betaalbare assieraden. De ashangers zijn met vakmanschap vervaardigd en van degelijke sluitingen voorzien.

De assieraden in het assortiment zijn uitsluitend vervaardigd van de edelmetalen goud en zilver. Met edelmetaal wordt bedoeld dat de assieraden bestaan uit 14 karaat goud en 1e gehalte zilver. De assieraden worden na vervaardiging aangeboden bij een waarborgkantoor alwaar er, na toetsen op echtheid en gehalte, in het sieraad een waarborgstempel wordt geslagen zodat u zeker weet dat u echt gouden of zilveren assieraden draagt.

Voor de bijpassende as ketting zijn wij uitgegaan van ankerketting-model waarbij stevigheid voorop staat, uiteraard voorzien van een degelijke karabijnsluiting.
Bij de keuze voor de asbedels is de soepel doch stevige as armband de aanbevolen armband. Ook het assortiment van de moderne asdoosjes zijn geschikt om de as van U dierbare altijd dicht bij U te dragen.

Met een eenvoudig compleet assortiment hopen wij, tegen een eerlijke prijs, een blijvende waardevolle herinnering aan U te kunnen leveren.
In onze Urnenwinkel.nl heeft u een ruime keuze uit modellen zoals de ashanger, asbedel en de asdoosjes in de vorm van hartjes, sterren, kruisjes etcetera.

Voor meer informatie, zie Urnenwinkel.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder