Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Natuursteenbedrijf Gebr. Dominicus uit Westkapelle, neemt failliete Steenklip vestigingen Dordrecht en Rotterdam over

donderdag 15 augustus 2006

Westkapelle, 14 augustus 2006: Natuursteenbedrijf Dominicus uit het Zeeuwse Westkapelle neemt VNB (Verenigde Natuursteen Bedrijven) uit Dordrecht en de activiteiten van vestiging Rotterdam over van het failliete bedrijf de Koninklijke Steenklip. De vestiging in Sneek wordt door een ander bedrijf overgenomen.

Dominicus neemt de meeste van de huidige werknemers alsmede het onroerend goed, de voorraden, de orders en uitstaande vorderingen over. Ook de verplichtingen jegens klanten zijn bij de deal inbegrepen. Dit betekent dat de bestaande bestellingen en garanties zoveel mogelijk worden uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten in de media.

“De afgelopen weken waren zeer onzeker en emotioneel, zowel voor de medewerkers als voor families die een grafmonument hadden besteld. Met de doorstart op woensdag 16 augustus a.s. willen we hieraan zo snel mogelijk een einde maken, zodat een begin gemaakt kan worden met het plaatsen van de grafmonumenten. Door het faillissement is er een grote achterstand ontstaan en naar verwachting zijn we dan ook nog wel enkele weken bezig met orde op zaken te stellen” aldus Benno Groeneweg, directeur van het nieuwe VNB Dominicus BV. “VNB Natuursteen Dordrecht heeft altijd een zeer goede reputatie in de regio Dordrecht en Rotterdam gehad. Het is zonde dat het bedrijf zo heeft geleden in de tijd dat het onder moedermaatschappij de Koninklijke Steenklip viel. Wij hopen van VNB Dominicus BV snel een mooi en welvarend bedrijf te maken”.

Dominicus BV is met 65 werknemers en vestigingen in Westkapelle, Goes en Amsterdam een bekende naam in de natuursteenbranche. Naast de verkoop in Nederland verzorgt de internationale tak van Dominicus, Dominicus StoneTrading ook de levering van grafmonumenten in België en Frankrijk. Door de overname worden de vestigingen Rotterdam en Dordrecht aan het concern toegevoegd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Benno Groeneweg, Directeur VNB Dominicus BV: 0118 571 436
Teun van der Spuij, Vestigingsmanager Dordrecht: 078 618 2888 (vanaf woensdag 16 augustus)

www.dominicus.nl en www.stonetrading.nl

Gebr. Dominicus BV / Dominicus StoneTrading BV
Oude Zandweg 2
4361 SK Westkapelle
0118571436

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder