nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta Stefan Bijleveld nieuwe uitvaartonderneming in regio IJsselmonde

14 augustus 2015


“Een droom die uitkomt”, noemt hij het zelf. Stefan Bijleveld maakt na 17 jaar werken in de uitvaartbranche in loondienst de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Sinds augustus verzorgt hij als franchisenemer van Monuta uitvaarten in de regio Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde, Beverwaard en omgeving, onder de naam Monuta Stefan Bijleveld.

Stefan werkt al geruime tijd als uitvaartverzorger in Rotterdam. “Toen de kans zich voordeed om franchisenemer voor Monuta te worden, was de keus snel gemaakt. Wat is er mooier dan het maken van deze stap in het vak waar je zoveel passie en liefde voor hebt?”, aldus Stefan.

Ruim 17 jaar geleden maakte Stefan kennis met de uitvaartbranche als drager. Sinds 2003 werkt hij voor Monuta. Eerst als logistiek medewerker en de laatste jaren als uitvaartverzorger. Hij heeft daarom alle aspecten van het uitvaartvak gezien.

Liefde voor de regio
Stefan is al van kind af aan verbonden met de regio: “Ik ben geboren en getogen in Groot IJsselmonde en woon nu in Oud IJsselmonde. En ik heb zelfs in mijn jeugd de post rondgebracht in Beverwaard, je kunt dus wel zeggen dat ik de regio goed ken! Ik ben hier opgegroeid en wil hier ook nooit meer weg. Ik hou van de regio, de mensen en cultuur, zoals de jaarlijkse paardenmarkt en natuurlijk De Kuip!”

Duidelijke visie
Monuta Stefan Bijleveld is een kleinschalige en persoonlijke onderneming die oprechte betrokkenheid combineert met een grote deskundigheid en kwaliteit. Dat blijkt uit ook uit Stefans duidelijke visie op afscheid nemen: “Ieder mens is anders, ieder leven is gekenmerkt door de keuzes die iemand maakt en de interesses die iemand heeft. En zoals ieder mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn, passend bij iemands leven. Samen met de nabestaanden zoek ik naar een persoonlijke manier van afscheid nemen. Ik begeleid en help hen een onvergetelijke herinnering te creëren aan de uitvaart van hun dierbare.”

Monuta Stefan Bijleveld is gevestigd aan de Poldermeesterstraat 10 te Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.monutastefanbijleveld.nl of neem contact op via sbijleveld@monuta.nl. Voor het maken van een afspraak of het melden van een overlijden kunt u ook bellen naar 010 - 269 62 10 (dag en nacht bereikbaar), ook als u niet of elders verzekerd bent.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >