Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Monuta sponsor van uitvaart.nl

Uitvaartspecialisten vinden elkaar

woensdag 27 februari 2008

Monuta sponsort uitvaart.nl. Twee uitvaartspecialisten vinden elkaar in deze samenwerking. Monuta is autoriteit op het gebied uitvaartzorg en –verzekeringen in Nederland. Uitvaart.nl is dat als het gaat om uitvaartinformatie op internet.

Uitvaart.nl zet de uitvaartsector neer als moderne branche die op eigentijdse manier communiceert. Daarnaast geeft de site de consument een zo volledig mogelijk beeld van het aanbod op het gebied van terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg. Uitvaart.nl is een autoriteit als het om uitvaartinformatie op internet gaat. Exploitant van Uitvaart.nl is het Amsterdamse bedrijf Uitvaart.Com. Directeur Peter van Schaik: “Ik ben bijzonder verheugd met de sponsoring door Monuta. Uitvaart.nl wil consumenten zo goed en breed mogelijk voorlichten over alle keuzes en beslissingen rondom overlijden. Vanzelfsprekend mag Monuta, de grootste uitvaartondernemer, daar dan niet ontbreken. De sponsoring door een gerenommeerde partij als Monuta zie ik als erkenning van het feit dat Uitvaart.nl zich heeft ontwikkeld tot hét startpunt op internet voor vragen rondom het levenseinde.”

Monuta is ook een autoriteit, maar dan op het gebied van uitvaartzorg en –verzekeringen. Het bedrijf heeft meer dan 130 vestigingen en ontving als eerste het Keurmerk Uitvaartzorg. Regelmatig verrast Monuta consumenten en de branche met nieuwe ideeën, producten en diensten. Monuta Rouwbericht en de nieuwe Rouwpostzegels zijn daarvan twee recente voorbeelden. Ook op het vlak van uitvaartverzekeringen is Monuta toonaangevend. In onderzoek van IG&H werd Monuta onlangs, door het intermediair, gekozen tot beste uitvaartverzekeraar van Nederland.

Door deze sterke overlap kon een samenwerking niet langer uitblijven.
Uitvaart.nl krijgt een breder bereik en de diensten van Monuta zijn beter vindbaar. Monuta ziet de ondertekening van het contract als een eerste stap naar een verdere samenwerking.

Monuta heeft al 85 jaar ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende, persoonlijke wensen. Dankzij een landelijk netwerk van uitvaartcentra en betrokken medewerkers die ruimte geven voor eigen ideeën rondom de uitvaart is elke uitvaart bij Monuta in vertrouwde handen. Monuta uitvaartverzekeringen worden verkocht via bijna 3.000 onafhankelijke verzekeringsadviseurs.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder