nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta Hofrust per 1 mei in regio Bennekom, Lunteren en omgeving

2 mei 2014


Op 1 mei 2014 starten Bettine van der Laan-Beekhuizen en Diederick Truin als franchisenemers bij Monuta. Vanaf die datum verzorgen zij de uitvaarten in de regio Bennekom, Lunteren, Renkum, Heelsum en omgeving onder de naam Monuta Hofrust. “De dood maakt deel uit van het leven. Zij mag zichtbaar en bespreekbaar zijn.”

Bettine en Diederick zijn momenteel beiden uitvaartverzorger bij Monuta in Ede. Toen zij de kans kregen om een eigen franchiseonderneming te beginnen in het gebied Bennekom, Lunteren en omgeving, besloten zij om deze kans met beide handen aan te grijpen. Bettine: “We hebben natuurlijk wel eerst goed overlegd. Maar het voelt erg goed. Diederick en ik hebben dezelfde visie op uitvaartzorg. Persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Aandacht, zorgvuldigheid en oog hebben voor traditionele normen en waarden en eigentijdse ideeën. De dood maakt deel uit van het leven. Zij mag zichtbaar en bespreekbaar zijn.”

Diederick: “Ik ben inmiddels een kleine zes jaar werkzaam voor Monuta als uitvaartverzorger in de regio Ede. Ik heb in die jaren vele uitvaarten mogen verzorgen en families bijgestaan. Het is bijzonder om ‘achter de voordeur’ te mogen komen bij families op zo’n emotioneel moment. De verhalen die je hoort en de daadwerkelijke steun die je kunt verlenen. Nabestaanden zitten vaak met veel vragen. Het is erg dankbaar om dan te kunnen helpen met raad en daad en ze tijdens die moeilijke periode te mogen begeleiden.”

Bettine is sinds 2010 werkzaam als uitvaartverzorgster bij Monuta: “Wij staan mensen bij in een emotionele tijd waarin veel praktische zaken moeten worden geregeld. Wij mogen nabestaanden ondersteunen en begeleiden, met respect voor ieders levensovertuiging of geloof. We luisteren naar de wensen en behoeften en ondersteunen door inzicht te geven in de mogelijkheden. Samen zoeken naar woorden, muziek en rituelen om zo een zo passend mogelijke uitvaart te realiseren. Dit alles maakt het voor mij tot een mooi en uitdagend beroep.”

Beide franchisenemers zijn goed bekend in de regio. Diederick: “We zijn werkzaam in ons eigen woongebied. Ik woon met mijn vrouw en twee zoons in Lunteren. Bettine heeft drie volwassen kinderen en woont met haar man in Bennekom. Wij hebben beiden hier onze wortels en kennen de regio en de mensen goed. En doordat we een onderneming onder de paraplu van Monuta starten, hebben we wel een grote professionele organisatie achter ons staan. Dat voelt goed.”

Bij Monuta Hofrust kunt u terecht met alle uitvaartverzekeringen, maar ook als u niet verzekerd bent. U kunt vertrouwen op heldere afspraken en volledige transparantie over kosten. Voor meer informatie of het melden van een overlijden kunt u contact opnemen met Monuta Hofrust:
Edeseweg 46a
6721 JX Bennekom
0318 - 414620 (24 uur per dag)
www.monutahofrust.nl
info@monutahofrust.nl

Monuta Hofrust verzorgt per 1 mei 2014 uitvaarten in het gebied Bennekom, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, Wageningen-Hoog, Renkum, Heelsum en Doorwerth en op verzoek ook daarbuiten.

Reageer op dit artikel

Reacties:


12 juni 2014 om 21:58

Klaas Santing

Beste Diederick, gedurfd om zelf te beginnen en dan in teamwork met Bettine. Heel veel succes in dit waardevolle kwetsbare werk gewenst!
Trouwens mijn adres is veranderd sedert oktober 2013. Ik woon niet meer op de Durendaal 46. Ons adres is nu: K. Santing, Ariënsweg 25 6711 PE Ede. Zou je dit in je bestand willen aanpassen? Met vriendelijke groet Klaas Santing


4 mei 2014 om 12:46

aly

Diederick,
ik, wij wensen jou, jullie heel veel succes!!!


2 mei 2014 om 22:08

Elzien de Groot

Geweldig dit te lezen, ga er fijn tegenaan.
Jullie kunnen het.
Groetjes, Elzien


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE