nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding wint JOST Starterstrofee

17 januari 2010


Afgelopen donderdag ontving Monique van Houtum in Tilburg de JOST (Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg) Trofee uit handen van Gijs Bosch, directeur Kamer van Koophandel en jury voorzitter. Van de drie genomineerden wist Van Houtum de jury het meest te overtuigen van de vernieuwende en unieke opzet van haar bedrijf dat ze in 2005 startte. Sinds die tijd maakt het bedrijf een continu en succesvol ontwikkelproces door op het gebied van full service uitvaartverzorging waarin in het unieke concept Het Afscheidshuis een centrale rol speelt.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding creëerde een totaal nieuwe voorziening op het gebied van uitvaartverzorging: Het Afscheidshuis. Het beantwoordt aan de groeiende behoefte van nabestaanden om op een persoonlijke en warme manier afscheid te nemen van overledenen. Omdat de overledene vaak niet meer thuis opgebaard kan worden, biedt Het Afscheidshuis de mogelijkheid om dit te doen in een omgeving waar de familie een eigen en huiselijke sfeer kan creëren. Zo gewenst kan de familie dag en nacht bij de overledene blijven. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat ook de uitvaart tot in elk detail aan de wensen van de nabestaanden tegemoet komt.

De jury was onder de indruk van de passie en de zorg waarmee Monique van Houtum en haar team continu bezig zijn het afscheid voor nabestaanden tot een bijzonder en intiem moment te maken. Zoals het credo van het bedrijf ook uitdrukt: Monique van Houtum uitvaartbegeleiding, een moment van leven.

Later dit jaar zal Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding mee doen in de strijd om de Starterstrofee Midden- en Noordoost Brabant.

Voor meer informatie: Monique van Houtum T 013 - 572 18 22

www.moniquevanhoutum.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE