nieuws

Facultatieve
Sponsors

Moederdagconcert Essenhof

3 mei 2013

Ter gelegenheid van Moederdag organiseert de Essenhof, in samenwerking met de Kunstkerk, op zondag 12 mei een concert in de monumentale Thuredrith Aula. Dit Moederdagconcert is gratis toegankelijk voor bezoekers en nabestaanden en start om 14.00 uur.

Het concert wordt verzorgd door het Triophonie trio dat werken ten gehore brengt van Bach, Purcell, Torelli, alsmede het prachtige La Tromba van Allessandro Melani.

Een razendsnelle, vingervlugge orgelpartij die wordt afgewisseld met warme zangklanken, waarbij de trompet er als een opgewekt vogeltje tussendoor klinkt! Gevoelig, emotierijk en fantasievol, dat is het Triophonie trio.

Speciaal voor dit Moederdagconcert is een boeiend, afwisselend en uitdagend programma samengesteld waarin vreugde, verdriet en dankbaarheid samenkomen. Naast het geluid van het trio is er ook aandacht voor meer solistische werken.

Reserveren is niet nodig, maar zorg dat u tijdig aanwezig bent, want het aantal zitplaatsen is beperkt. Aan het eind van het concert wordt om een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd. Meer informatie via e-mail essenhof@dordrecht.nl. De Essenhof ligt aan de Nassauweg 200 in Dordrecht.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE