nieuws

Facultatieve
Sponsors

Middagsymposium ‘Focus op hechting, de basis van rouw’

12 januari 2015

Op dinsdag 21 april a.s. vindt in Heeze het middagsymposium ‘Focus op hechting, de basis van rouw’ plaats. Een middagsymposium over hechting als basis bij het omgaan met verlies. De middag is bedoeld voor professionals uit het onderwijs, hulpverlening en pastoraat, coaches en (rouw)therapeuten.

In de Wolken en Expertisecentrum Omgaan met Verlies organiseren deze middag met medewerking van Truida de Raaf (GZ-psycholoog en behandelt kinderen en volwassenen met hechtingsproblematiek), Monique de Hey (schreef het boek ‘Bestaansleegte’ en heeft een praktijk voor integratieve psychotherapie) en Giel Vaessen (schreef het boek ‘Als hechten moeilijk is’ en werkt in de psychiatrie). De presentatie van deze middag is in handen van Riet Fiddelaers-Jaspers.

Deelname kost € 85,00 per persoon. Bij aanmelding voor 1 maart a.s. geldt een vroegboekkorting en is de prijs € 79,- per persoon.

De folder is te downloaden via www.in-de-wolken.nl/conferenties. Informatie en aanmelden: info@in-de-wolken.nl, 040-2260450.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >