nieuws

Facultatieve
Sponsors

Maandblad voor Uitkerings Gerechtigden roept op tot gratis borrelen op uitvaarten

8 juli 2014


Het Maandblad voor Uitkerings Gerechtigden, MUG, wijst haar lezers op 'crematiecrashen', ofwel "koffiedrinken bij de as van uw overleden stadsgenoot".

MUG is een gratis maandblad voor iedereen met een uitkering en bereikt naar eigen zeggen een brede groep lezers: minima, studenten, ouderen en maatschappelijk betrokken Nederlanders. In haar laatste maandblad staat een artikel waar beschreven wordt hoe je gratis kan borrelen. In het artikel worden tal van locaties behandeld waar de lezers van MUG zich kosteloos te goed kunnen doen aan borrels en hapjes: Van promotieplechtigheid op de universiteit tot een vernissage. "Omdat ook de simpele proletariër weleens een slokje Sauvignon Blanc wil consumeren."

Nu is aansluiten bij een promotieplechtigheid of opening van een kunstgalerij relatief risicoloos. Maar voor de echte durfal heeft MUG nog wat tips in petto: "Proletarisch borrelen kan immers ook op een bruiloft waar u niemand kent". Voor de lezers die bang zijn te worden opgemerkt, geeft MUG nog hilarische tips: Als u toch wordt opgemerkt, is het handig om een consistent maar enigszins vaag verhaal paraat te hebben. Begin met “ik ken je man nog van het schoolplein”. Als dit niet werkt, helpt het om lachend “herken je me echt niet meer? Ach, de tijd vliegt jongen” te mompelen.

Tot slot wijst MUG haar lezers op de crematiecrasher: koffiedrinken bij de as van uw overleden stadsgenoot.

Mocht u een verdwaalde persoon in de koffiekamers zien rondstruinen die nauwelijks oog lijkt te hebben voor de familie, dan weet u nu wat u moet vragen: "Heeft u een abonnement op Maandblad MUG?"

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >