Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Lancering ‘Wie Troost Mij’ bij Monuta Nijenheim

woensdag 5 juni 2013

Vanuit de wens om nabestaanden ook na de periode van de uitvaart goed te kunnen ondersteunen, lanceert Monuta ‘Wie Troost Mij’, een doe-boekje en online platform voor nabestaanden. Op dinsdag 11 juni vindt om 16.00 uur de officiële lancering plaats bij Monuta Nijenheim aan de Kroostweg 33 in Zeist. Naast het boekje is er ook een online platform: www.wietroostmij.nl waar nabestaanden elkaar kunnen steunen.

Het boek is geschreven door Cees Baan, woonachtig in Zeist. Hij is journalist en spreker tijdens uitvaarten. Uitgeverij “De Zonnestraal”, van dieetgoeroe Sonja Bakker, heeft het boekje uitgegeven. Cees over zijn nieuwe boek: “Dit boek moest er komen. Iedereen die een geliefde heeft verloren, verlangt naar een luisterend oor, een uitgestoken hand of woorden die kracht en moed geven.” Sonja over de totstandkoming van het boek: “Het boekje ‘Wie Troost Mij’ sluit eigenlijk precies aan op mijn werk, ook al is het onderwerp totaal anders. Dit boek wil mensen ook in beweging brengen”. Sonja, bekend als gewichtsconsulent en schrijver en uitgever van diverse succesvolle dieetboeken, raakte met Cees, een bevriend schrijver, in gesprek over de leegte na het overlijden van een dierbare. Samen kwamen ze op het idee voor een boek.

‘Wie troost mij’ biedt naast herkenbare verhalen over rouw en leegte, vooral praktische tips om, stap voor stap, weer in beweging te komen. Nabestaanden die de uitvaart door Monuta hebben laten verzorgen, ontvangen het boekje ‘Wie troost mij’. Verder is het verkrijgbaar bij de reguliere boekhandels en via www.sonjabakker.nl.

Als aanvulling op het boek heeft Monuta het online platform www.wietroostmij.nl gelanceerd, waar nabestaanden ervaringen met elkaar kunnen delen en steun kunnen vinden. De informatie op de website zal in de loop van de tijd verder worden uitgebreid op basis van de wensen en behoeften van nabestaanden.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder