Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kranten vallen over tarieven crematorium Rhijnhof

donderdag 9 december 2010

Volgens dagblad de Telegraaf klagen nabestaanden over de "extreme"
tarieven voor de catering in crematorium Rhijnhof. De krant doet een oproep aan lezers om slechte ervaringen met de prijzen catering in crematoria te melden.

De klachten komen van een horecafamilie die woedend was nadat er op de nota van een uitvaart 90 cent per bitterbal stond. De prijs voor de bitterballen ligt daarmee wel ruim boven de gemiddelde prijs in reguliere horecagelegenheden. Voor een speculaasje wordt 55 cent in rekening gebracht, de cake zou 1,20 per stuk kosten en een plakje worst of kaas kost 60 cent, dat meldt het Leidsdagblad. Volgens de krant moeten nabestaanden ook nog eens 130 euro per half uur huur betalen voor het gebruik van de koffiekamer. Veel nabestaanden zouden de prijzen zo duur vinden dat ze inmiddels uitwijken naar andere horecagelegenheden.

Er staan inmiddels honderden reacties van lezers onder het artikel in de Telegraaf. "Ongelooflijk ben je overleden melken ze je nog uit"? meldt D. van de Zand uit Mill, een andere lezer zegt ? Zij zijn echt niet de enigen hoor! Welke nabestaanden krijgen tegenwoordig nou geen woekerrekeningen van begrafenisondernemingen? Volgens mij gaat dit overal zo! De rekeningen zijn soms zelfs zo ondoorzichtig, dat je geen idee hebt waar de kosten vandaan komen!? Anton uit Vlaardingen laat weten dat ook de schoorsteen van het crematorium moet roken.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/