nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kistkleed, horizontaal en verticaal

4 juli 2005


Als specialist in het bedrukken van bijzondere materialen en afmetingen maken wij reeds jaren zgn. banners voor verschillende topassingen. Door een overlijden in de familie onstond het idee om een collage te maken van foto's van de overledene, tekst toe te voegen en dit te printen op een speciaal kleed met de afmeting van de kist. Dit kistkleed werd door familie en uitvaartondernemer dermate positie ontvangen, dat hier een product van is gemaakt, welke thans wordt getest bij verschillende uitvaartondernemers.

Op het kistkleed, zoals dit thans kan worden aangeboden, vormen foto's van de overledene het centrum op een achtergrond die kan varieren. De achtergrond variaties kunnen betrekking hebben op de natuur, een jaargetijde, de hobby van de overledene, e.v.a.
Naast de achtergrond bestaat de mogelijkheid om tekst toe te voegen, eenvoudig of uitgebreid in dichtvorm. Ook bestaat er de mogelijkheid om andere symbolen toe te voegen, zoals een kruis, davidster of halve maan.
Afhankelijk van de gekozen vorm van de kist, kan het wenselijk zijn het kistkleed te verzwaren met gewichten om daarmee te voorkomen dat het kleed gaat schuiven.
Ook is het mogelijk om het kleed niet op de kist te leggen, maar verticaal naast de kist te plaatsen. Hiervoor is een speciale standaard ontwikkeld waarin het kleed verticaal kan worden geplaatst.

Tenslotte is er de mogelijkheid om de gehele indeling en inrichting van het kleed af te laten hangen van de specifieke en individuele wensen van de nabestaanden. Dan kan een kleed worden opgemaakt met meerdere foto's van de overledene, op een achtergrond die men zelf kiest, bijvoorbeeld de favoriete voetbalclub, de hobby of een andere weergave van iets dat kenmerkend was voor de overledene. Deze vorm van indeling, welke voor een ieder anders kan zijn, wordt "customized" genoemd.

Voor de productie van de horizontale of verticale kleden wordt foto-materiaal gebruikt, welke na het inscannen worden gedrukt op een gekozen achtergrond. Na ontvangst van het foto-materiaal kan een kleed binnen 48 uur worden afgeleverd.

Meeer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M-Factory te Nieuwegein, telefoon 030-6306856 of per email: info@media-factory.nl of info@kistkleed.nl.
Zie ook de de website: www.kistkleed.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >