Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Bergerbos

vrijdag 9 december 2022

Het kan weer... Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Bergerbos op vrijdag 23 december 2022 aanvang 19.00 uur. Om voldoende ruimte te garanderen is een van de redenen dat wij de kerstoverdenking organiseren op het grasveld naast het gebouw. Dit jaar zijn te gast zangeres Wendy van Dooren met haar vader en gitarist Jos van Dooren en de doedelzakspeelster Michelle Hendriks uit de band Murray's Regiment Pipes & Drums.

Wendy van Dooren is al vanaf 2004 actief als zangeres. Na 9 jaar in de pop/rock band Lettuce sinds 2009 ook veel solo: akoestische optredens, muzikale opluistering tijdens diners, trouwceremonies en uitvaarten, concerten met harmonie/fanfare, zangeres bij diverse combo's tijdens muzikale projecten, theatershows, musicals, etc. en met de band uit haar theatershow treed zij regelmatig op tijdens festivals. Ook schrijft ze haar eigen liedjes. Zij geniet er ontzettend van op verschillende manieren muzikaal bezig te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zingen is haar passie en die wil ze graag met iedereen delen!

Murray’s Regiment Pipes & Drums is een doedelzakband in Schotse traditie. Een gevarieerde groep muzikanten draagt traditionele Schotse muziek uit op de Great Highland Bagpipes en bijbehorend slagwerk. De band heeft zich gelieerd aan The 42nd (Royal Highland) Regiment of Foot; ook wel bekend als The Black Watch. De band is ontstaan als Murrayfield’s Regiment Pipes and Drums maar heeft onlangs een naamsverandering doorgevoerd naar Murray’s Regiment Pipes and Drums opdat ze een historisch correcte naam draagt.

Vuur in het bos. Ons beleid is geen vuur in het bos, dit geldt helaas ook tijdens de kerstoverdenking. Een alternatief is voor de kinderen een belleblaas, die ze kunnen gebruiken tijdens de doedelzak muziek.

Parkeren. De parkeerplaats van de natuurbegraafplaats is gereserveerd voor ouderen en gehandicapten. Bezoekers kunnen hun auto in het dorp parkeren of langs de wegen richting natuurbegraafplaats. Mensen die in de omgeving wonen is het aan te raden om zoveel mogelijk te voet te komen vanwege de verkeersdrukte (denk aan uw zaklamp voor onderweg).

Weersomstandigheden. Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van extreme weersomstandigheden en de situatie rondom de Covid-pandemie, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl vanaf 24 uur voor aanvang.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Mail: bergerbos@natuurbegraafplaats.nl. Telefoon kantoor 0475 202 232 / Kofi 06 216 997 28 / Emmy 06 384 263 21 / Jos 06 215 550 48 / Martin 06 300 247 73.

Tijdens de aankomende feestdagen is de controle in het bos beperkt. Een verzoek aan bezoekers om geen kaarsjes of ander licht tijdens de feestdagen op de graven en bij de gedenkmuur te plaatsen, ook niet op 23 december 2022. Vanaf 23 december tot en met 1 januari zijn kleine kerstdecoraties, ZONDER vaas, mand, oase of pot op de graven toegestaan. Vanaf 2 januari worden alle kerstdecoraties van de graven verwijdert en krijgt het bos weer zijn natuurlijke uitstraling. Heeft u kerstdecoratie van waarde op het graf geplaatst, verwijder dit dan zelf voor 2 januari

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder