Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kerstconcert Yarden Crematorium Daelwijck

POPKOOR ZINGT QUEEN EN ROBBIE WILLIAMS

zaterdag 17 december 2005

Op maandag 19 december houdt Yarden Crematorium Daelwijck aan de Floridadreef 7 in Utrecht zijn traditionele kerstconcert. De avond duurt van 20.00 tot 21.45 uur en bestaat uit een combinatie van muziek en een lichtjesceremonie. Het crematorium wil met deze avond mensen de gelegenheid bieden in de ‘donkere dagen’ samen te herdenken. Popkoor ‘Puur Zang enzo’ zingt vijfstemmig gevoelige nummers over liefde, verlies en kerst. Zoals Oud verdriet, Angels (Robbie Williams), New Year’s Day, Who wants to live forever (Queen) en Let the sunshine in.

Pastor Rob Lijesen leest bij de lichtjesceremonie de namen van overledenen op, waarna nabestaanden naar voren komen om een kaarsje op te steken voor hun dierbare. Daarna volgt een woord van troost en tot slot een kerstboodschap. Nabestaanden zijn uitgenodigd de naam van hun dierbaren door te geven voor de ceremonie.

Gevoelig
Teamleider Yvonne Bouwman: ‘Rond kerst zoeken de mensen elkaar op. Om steun en gezelligheid te vinden en met familie en vrienden terug te kijken op het jaar. Zowel voor de gelukkige momenten als de gevoelige momenten. Sinds enkele jaren houden we jaarlijks - kort voor kerst - een herdenkingsconcert in ons gebouw. De bijzondere sfeer en de emotionele reacties op deze avond, deden ons besluiten het concert tot een traditie te maken. Hierbij nodigen we nabestaanden uit de naam van hun dierbaren aan ons door te geven. Op de avond worden de namen opgelezen, waarna men een kaarsje voor de overledenen kan branden.’ De toegang is vrij, maar reserveren is noodzakelijk: telefoon 030 261 0244 (e-mail cre.daelwijck@yarden.nl). Op ditzelfde nummer kan men de naam van een overledene voor de ceremonie doorgeven.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder