nieuws

Facultatieve
Sponsors

Jubileum voor uitvaartondernemer Mark Sepers: 12,5 jaar uitvaartverzorger

28 juni 2017

Persoonlijke aandacht

Al op jonge leeftijd weet Mark Sepers dat hij iets voor de maatschappij wil betekenen. Hij reageert op een vacature bij een uitvaartonderneming en leert er alle aspecten van het vak. Mark is inmiddels 15 jaar werkzaam in de uitvaartbranche waarvan 12,5 jaar als uitvaartverzorger. En nog iedere dag is hij hier dankbaar voor. “Al vanaf het eerste begin wist ik dat dit mijn roeping is.”

Persoonlijke aandacht

Na tien jaar in loondienst te zijn geweest bij Monuta, krijgt Sepers de kans om als franchisenemer verder te gaan. “Mark is meelevend, betrokken, respectvol en attent. Zoals hij als mens is, zo is hij ook in zijn vak”, vertelt zijn vrouw Annemarie. “Ik kom op het meest kwetsbare moment bij mensen binnen. Dan ga je op zoek naar aansluiting. Ik betrek ook eventuele kinderen erbij. Dit vind ik heel belangrijk. Want zij kunnen de impact die een overlijden heeft, nog niet begrijpen. Ik kan een kind, maar ook een volwassene, het verdriet niet besparen. Door het geven van persoonlijke aandacht en intensief te luisteren kan ik echter wel veel voor hen betekenen”, legt Mark uit.

Elk afscheid raakt mij persoonlijk

Het beroep van uitvaartondernemer is een kwetsbaar en verantwoordelijk vak. “Ik oefen mijn beroep uit als mens. Dus elk afscheid raakt mij persoonlijk. Als mij na afloop van een uitvaart wordt gezegd: ‘het was verdrietig, maar het was goed’, dan weet ik dat ik iets voor de nabestaanden heb kunnen betekenen.” Dat de persoonlijke werkwijze van Monuta Sepers wordt gewaardeerd, blijkt uit de vele positieve reacties op de website, waar Sepers ‘een rots in de branding’, ‘een steun en toeverlaat’ en ‘accuraat en betrouwbaar’ wordt genoemd.


Over Monuta Sepers

Monuta Sepers is lokaal betrokken en richt zich op de regio Hattem, Hattemerbroek, Wezep, Oldebroek, Doornspijk, ’t Harde en Elburg. Monuta Sepers staat voor een stijlvol en waardig afscheid met respect voor religies en tradities. “Ik bedank iedereen voor het in mij gestelde vertrouwen gedurende de afgelopen jaren. De vele contacten hebben mijn leven verrijkt. Wat betreft de toekomst hoop ik voor vele families van betekenis te mogen zijn.”

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE