nieuws

Facultatieve
Sponsors

Jongeren als nabestaanden van zelfdoding

Gezocht voor onderzoek:

4 maart 2007

Voor een publicatie voor jongeren die te maken hebben gehad met zelfdoding in hun omgeving worden jongeren gezocht die mee willen doen aan een onderzoek.

In 2006 verscheen een boek voor kinderen die iemand verloren hebben door zelfdoding. Op dit moment wordt gewerkt aan een dergelijk boek voor jongeren. Omdat jongeren aangegeven hebben dat ze vooral behoefte hebben aan ervaringsverhalen van anderen zijn we op zoek naar jongeren die hieraan mee willen werken. Omdat in de interviews die we tot nu toe hebben gehad meer meisjes dan jongens aan het woord komen en het vooral over de zelfdoding van een ouder is gegaan, zoeken we nu specifiek naar jongens die mee willen werken en naar jongens en meisjes die willen praten over de zelfdoding van een broer of zus, een vriend, klasgenoot of iemand anders met wie ze een nauwe band hebben.
Als je mee wilt werken of je kent iemand die misschien mee wil werken dan kun je mailen naar Monique van 't Erve, monique.bas@hetnet.nl of Riet Fiddelaers-Jaspers, info@rietfiddelaers.nl. Degenen die meewerken krijgen uiteraard bij verschijning een boek.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >