nieuws

Facultatieve
Sponsors

Is er leven na de dood?

6 oktober 2013

De eerder dit jaar gestarte uitvaartonderneming Monuta Tom van Dijk organiseert ter kennismaking met de inwoners van haar werkgebied in november twee thema-avonden onder de noemer ‘Is er leven na de dood?’. Toegang tot het evenement is gratis voor de inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom, Berkel-Enschot, Tilburg, Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Baarschot en Haghorst.

Tijdens de thema-avonden zal medium Myrthe Bruinzeel door middel van korte readings proberen aan te tonen dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en hun boodschappen doorgeven. Mythe studeerde aan het Arthur Findlaycollege in Engeland en heeft sinds 2006 samen met haar partner Patrick Rosenthal mediumpraktijk Spirit & Soul in Terheijden. De avonden worden omlijst door singer-songwriter Yvon op piano/vleugel. Yvon heeft 17 jaar als verloskundige gewerkt en legt zich sinds 3 jaar helemaal toe op haar passie, het maken van eigen muziek.

Voor de eerste thema-avond bent u vrijdag 8 november van harte welkom bij cultuurcentrum Tiliander (Spoorlaan 82c in Oisterwijk). Vrijdag 22 november volgt de tweede thema-avond bij het onlangs nieuw geopende cultureel centrum Elckerlyc (Achter ’t Raadhuis 2 in Hilvarenbeek). Het programma begint beide avonden om 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur). U kunt plaatsen reserveren door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl, onder vermelding van de datum en locatie van uw voorkeur en het gewenste aantal plaatsen. Voor meer informatie: www.monutatomvandijk.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE