nieuws

Facultatieve
Sponsors

Internationale uitvaartbranche bezoekt Uitvaartbeurs Amsterdam

11 januari 2018


Uitvaartbeurs Amsterdam kreeg bij de laatste editie niet alleen heel veel media-aandacht uit Nederland. Beelden van de beurs gingen de hele wereld over en daardoor is de beurs in de historische Westerkerk ook bij de internationale uitvaartbranche opgevallen.

Zo heeft de grootste particuliere uitvaartorganisatie van de Filipijnen de organisatie van Uitvaartbeurs Amsterdam officieel laten weten dat ze zaterdag 14 april met een delegatie naar Amsterdam komt. De internationale brancheorganisatie FIAT/IFTA heeft via haar internationale kanalen ook aandacht besteed aan de uitvaartbeurs in de Westerkerk.

De centrale ligging in het centrum van Amsterdam, de perfecte bereikbaarheid via openbaar vervoer en natuurlijk de toeristische plekken rond de Westerkerk maken een bezoek aan de beurs extra aantrekkelijk voor internationale uitvaartorganisaties die kennis willen maken met de Nederlandse uitvaartbranche.

Stand op Uitvaartbeurs Amsterdam

Wilt u uw bedrijf ook onder de aandacht brengen tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam? Neem dan contact op met Peter van Schaik (06-542 185 62) of Wiljan Bakker (06-429 429 56) om dit te bespreken. Mailen kan uiteraard ook: info@uitvaart.nl. U kunt het informatieformulier met alle tarieven en mogelijkheden ook downloaden (pdf).

Uitvaartbeurs Amsterdam

Zaterdag 14 april 2018 van 10.00 tot 16.00 uur.
Westerkerk, Prinsengracht 279 Amsterdam
Website:www.uitvaartbeurs.amsterdam.
Twitter: @UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam

Eerder relevant artikel:

Uitvaartbeurs Amsterdam op Al-Jazeera, yahoo-news en rtl4.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE