nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatiedag Impact Uitvaartzorg

19 januari 2015

Onder het motto: “Samen creëren wij een uniek afscheid voor een uniek mens…” organiseert Impact Uitvaartzorg uit Duiven op Zaterdag 24 Januari a.s. een informatiedag in de VEG De Hoeksteen, Nordlaan 29a te Velp. Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen daar gewoon binnenlopen en onder het genot van een gratis kop koffie of thee kennis maken met de vele (nieuwe) mogelijkheden rondom overlijden en afscheid nemen en naar korte lezingen luisteren.

De stuwende kracht achter Impact Uitvaartzorg is Corrie Elders. “Samen met andere collega’s willen we op deze dag graag laten zien wat er allemaal zoal mogelijk is”, zegt ze. “Het hoeft natuurlijk niet anders, maar het kan wel. We staan u daarover graag te woord.” Corrie legt verder uit. ”Dood en de uitvaart zijn geen onderwerpen waar we dagelijks over spreken. Toch raakt iedereen er vroeg of laat bij betrokken.

Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Dat betekent echter nog niet dat men verplicht is bij overlijden de uitvaart door de verzekeraar te laten uitvoeren. Ook als men elders verzekerd is , kan men bij Impact Uitvaartzorg terecht. Toch zijn er ook velen die niet verzekerd zijn. En juist voor deze groep willen we het financieel mogelijk maken om op een passende wijze afscheid te nemen van een dierbare overledene.”

Erg enthousiast is Corrie over de groep collega’s die samen met haar op 24 Januari a.s. deze dag inhoud zullen gaan geven. Zo zal er informatie worden verstrekt door ‘Begraafplaats & Crematorium Moscowa’. Maar ook de natuurbegraafplaats ‘Heidepol’ uit Schaarsbergen is beschikbaar om uitleg te geven over deze, voor velen niet erg bekende vorm van uitvaart. Zo zal ook ‘Laatste vlucht’ er zijn om kennis te laten maken met een nieuw fenomeen, asverstrooiing per heliumballon. En Titus Meijer zal vertellen hoe hij samen met de nabestaanden als laatste groet de kist kan maken voor een overleden dierbare. Een blijk van liefde waar je samen vorm aan kan geven. Verder zal ook Getijde 119 (uitvaartspreker Jan-Martin Berghuis, die woorden geeft aan leven & sterven) en Passant Uitvaartzorg uit Randwijk lezingen geven en zal notariskantoor ‘Blankhart & Bronkhorst ‘ er zijn om vraagstukken rondom erven en testament te beantwoorden. Kortom een scala aan bevlogen collega’s die het publiek graag mee willen nemen in hun passie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >