nieuws

Facultatieve
Sponsors

Informatiebijeenkomst bij Uitvaartcentrum “Ruiver“ in Reuver

Informatie en inspiratie opdoen voor de uitvaart

16 juni 2017

Bij het Uitvaartcentrum “ Ruiver “ , Henri Hermansstraat 9, Reuver op dinsdag 27 juni, vanaf 20.00 uur. – organiseert Vereniging Yarden een informatiebijeenkomst waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun uitvaart of die van een dierbare.

Tijdens de bijeenkomst geeft uitvaartconsulent, Robert Jan van der Esch, van Yarden, informatie over wat er mogelijk is op uitvaartgebied in Nederland, wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart en hoe je kunt zorgen voor een persoonlijk en waardig afscheid. Met de bijeenkomst wil Yarden bezoekers ondersteunen en inspireren bij het organiseren van een persoonlijk afscheid.

Informatie en inspiratie:

‘Onwetendheid over de mogelijkheden voor een uitvaart is voor veel mensen een drempel om goed na te denken over de invulling van hun uitvaart. De presentatie van de uitvaartconsulent biedt inzicht in de vele mogelijkheden op het gebied van muziek, catering, rouwvervoer, bloemen, kisten, rouwdrukwerk en herdenkingsvormen. Bezoekers kunnen zo inspiratie opdoen voor een waardige en persoonlijke begrafenis of crematie, en zich een beter beeld vormen van hun eigen uitvaartwensen. De uitvaartconsultenten van Yarden helpen graag met het vastleggen van uitvaartwensen om voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk te maken.’

Datum en locatie :

De bijeenkomst wordt aangeboden door Vereniging Yarden Limburg.

Locatie: Bij het Uitvaartcentrum “ Ruiver “ , Henri Hermansstraat 9, Reuver op dinsdag 27 juni, vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar.

Aanvang: 20.00 uur Vooraf aanmelden is gewenst, dat kan via www.yarden.nl/agenda.

Voor meer informatie: tel 088 927 3434.

Gratis entree.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >