nieuws

Facultatieve
Sponsors

Het nieuwe casual drageruniform van Ferentes

Een warme combinatie van de bruine jas, blauwe broek en donkerbruine coltrui. Afgemaakt met uniforme cognacbruine schoenen.

18 januari 2022

In de afgelopen zomers liepen wij regelmatig in jeans en wit overhemd met opgestroopte mouwen. Maar in de winter is dat toch net iets te fris. Daarnaast waren het privé jeans van de dragers die in kleur verschilden. Bij ons ontstond de behoefte aan uniforme kleding in deze categorie. Gesteund door jullie enthousiasme durfden wij de stap te zetten!

De outfit is samengesteld met behulp van styliste Akke Marije van der Werf. Zij heeft ons geadviseerd over de materiaal, kleur en combinatie keuzes. Zo zijn we tot een vriendelijk ogende en stijlvolle outfit gekomen. Zowel modern als tijdloos. Een bruine jas zie je in de uitvaartbranche weinig tot niet. Maar het past verassend goed bij de natuurlijke kleuren van de kist en begraafplaatsomgeving. Om de outfit compleet te maken hebben we voor het eerst gekozen voor uniforme cognacbruine schoenen.

We zien deze outfit als een aanvulling op ons gebruikelijke uniform (zwarte en grijze jas). Geschikt voor een informeel afscheid, of gewoon voor mensen die het mooier vinden. Het blijft een kwestie van smaak. Maar wij zijn er heel blij mee en we zijn erg benieuwd naar de reacties!

In de zomer zullen we de outfit verder uitbreiden met bijvoorbeeld een polo of gewoon het witte overhemd.

Inhuren:

Wij leveren de casual outfit vanuit Utrecht in de vorm van een pilot. Er is voldoende kleding om 2 teams van 6 dragers tegelijk op pad te sturen. Alles binnen 60 minuten enkele reistijd vanaf Utrecht wordt voor het gebruikelijk tarief gedaan. Voor extra reistijd wordt een bescheiden reis toeslag in rekening gebracht.

Op het aanvraagformulier vindt u onder 'gewenste kleur jas' de optie voor 'Casual outfit'.

Zwarte medische mondkapjes

Sinds 10 januari is er een dringend advies van de overheid om medische mondkapjes te dragen wanneer 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd. In de afgelopen week merkten we dat sommige locaties dit inmiddels al hebben doorgevoerd als een verplichting.

We waren al toe aan nieuwe mondkapjes, dus we hebben nu gekozen voor zwarte medische mondkapjes. Ze zijn besteld en komen deze week binnen. Zodra we ze intern hebben verspreid zullen wij die voortaan dragen. Hopelijk komt er ooit een moment dat de kapjes niet meer nodig zijn. Maar dat is onvoorspelbaar en niet aan ons. Tot die tijd doen wij ons werk zo goed en veilig mogelijk!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >