nieuws

Facultatieve
Sponsors

Het is oké om je niet oké te voelen

Manieren voor het liefdevol dragen van verlies

12 oktober 2020


Als je een groot verlies hebt geleden, dan is het eerste wat je moet weten: er is niks mis met rouw. Rouw is domweg liefde in zijn pijnlijkste vorm, volgens Megan Devine. ‘Het is een natuurlijke en gezonde reactie op verlies.’ Maar waarom beschouwt onze samenleving rouw dan als een ziekte die je zo snel mogelijk moet genezen, iets waar je ‘overheen moet komen’ om ‘verder te gaan met je leven’?

n Het is oké om je niet oké te voelen nodigt Megan ons uit om rouw een plek te geven in ons leven in plaats van het zo snel mogelijk te overwinnen en door te gaan. Aan de hand van ervaringsverhalen, onderzoek, tips en creatieve mindfulnessoefeningen leidt ze ons op een unieke manier door een ervaring waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Dit boek is niet alleen geschikt voor mensen in rouw, maar ook voor vrienden en familie van rouwenden.

Megan Devine is psychotherapeut en coach bij rouwverwerking. In 2009 verloor ze haar man tijdens een tragisch ongeval. Sindsdien schudt ze via haar website, podcasts en workshops de rol van rouw in onze samenleving op.


Het boek is vanaf nu ook terug te vinden in de boekenlijst van Uitvaart.nl.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >