Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Heropening Yarden Crematorium en Uitvaartcentrum Beuningen

donderdag 2 februari 2015

Crematorium en Uitvaartcentrum Beuningen (voorheen Crematorium en Uitvaartcentrum Rijk van Nijmegen) is na een ingrijpende verbouwing weer open voor publiek. De vernieuwde locatie biedt haar gasten nog meer service en heeft veel mogelijkheden om met muziek, licht en kleuren een sfeer te creëren die past bij de overledene en de nabestaanden. Op zondag 8 februari is de officiële opening.

Emoties centraal
Tijdens de verbouwing is veel aandacht geschonken aan het zogenaamde ‘Feeling Environment’-concept. Binnen dit principe staan de emoties van de nabestaanden centraal. In de praktijk houdt dit in dat de inrichting van iedere ruimte – van geuren en kleuren tot sfeer, uitstraling, stoffen en verlichting – aansluit op de emoties van de nabestaanden om hen op een positieve manier in het rouwproces te ondersteunen. Er is gekozen voor veel warme, rustgevende kleuren, sfeervolle verlichting en smaakvol meubilair. “We vinden het belangrijk dat naast de goede dienstverlening van onze medewerkers ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces”, aldus locatiemanager Paula Swinkels.

Verbeterde horecafaciliteiten
De keuken van het uitvaartcentrum is volledig gemoderniseerd. Gasten kunnen kiezen uit diverse cateringarrangementen, passend bij het moment van de dag. De arrangementen worden iedere dag met zorg bereid en bestaan uit alleen verse kwaliteitsproducten.

24-uurs kamers
Het crematorium beschikt over drie opbaarkamers, die alle drie inzetbaar zijn als 24-uurs kamer. Als nabestaanden kiezen voor opbaring in een van deze drie kamers, dan kunnen zij, als ze willen, 24 uur per dag bij hun dierbare zijn.

Programma 8 februari
De officiële opening wordt om 14.00 uur verricht door Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging van Yarden. Vanaf 15.00 uur kunnen bezoekers rondkijken op de locatie. Er is muziek, een hapje en een drankje, en er zijn verschillende stands met informatie over bijvoorbeeld kisten, urnen, lijkwades en assieraden. En uiteraard staan de medewerkers alle geïnteresseerden graag te woord.

Bereikbaarheid
Het Crematorium en Uitvaartcentrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Yarden Crematorium en Uitvaartcentrum Beuningen, Schoenaker 12, 6641 SZ Beuningen. Telefoon 024-6774288. Zie ook www.yarden.nl/beuningen.

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 22 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Kijk voor uitgebreide informatie over alles wat te maken heeft met het thema ‘uitvaart’ in Nijmegen op www.uitvaart-nijmegen.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder