nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsconcert Essenhof 2016

3 oktober 2016

De Essenhof organiseert op zondag 30 oktober 2016 wederom een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen om in een troostrijke sfeer te mijmeren of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

De muzikale invulling wordt dit jaar verzorgd door het Ivrietkoor El Naharot onder leiding van Doron Peper, afgewisseld met muzikale bijdragen van het Carmel Trio (piano, gitaar, klarinet).

Als vaste medewerker van het Herinneringsconcert Essenhof levert ook de Dordtse dichter Marieke van Leeuwen een poëtische bijdrage aan deze muzikale middag.

Tijd en plaats
Het concert vindt plaats op zondag 30 oktober in de Thuredrith Aula van de begraafplaats aan de Nassauweg en begint om 14.00 uur.
De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf 1 oktober 2016 via het e-mailadres essenhof@dordrecht.nl, onder vermelding van Herinneringsconcert 2016, de naam, telefoonnummer en het aantal personen.
Telefonisch reserveren kan ook via het telefoonnummer 06-51 39 79 52.

Bereikbaarheid
De Thuredrith Aula is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de hoofdingang aan Nassauweg 200.
Auto’s zijn niet toegestaan op de begraafplaats, maar ontheffing van het rijverbod is mogelijk voor minder-validen.

www.essenhof.nl

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >