nieuws

Facultatieve
Sponsors

Grafrovers stelen monument kindergraf begraafplaats Kleverlaan Haarlem

22 april 2014


Foto: Uitvaart.nl - ingang begraafplaats Kleverlaan Haarlem

Een grafrover is er vandoor gegaan met het grafmonument van een kindje uit Haarlem. Het jongetje overleed in de buik na 8.5 maanden zwangerschap, dat meldt RTV NH. Zijn moeder maakte een halfjaar voordat ze zelf overleed een speciale glasplaat voor op het graf van haar zoon.

Familieleden ontdekten vorige week tot hun grote schrik dat de glasplaat is verdwenen. Op de glasplaat stond een tekst die was gegraveerd door de moeder die 15 jaar na haar zoon overleed aan een ernstige ziekte. Beiden liggen begraven op begraafplaats Kleverlaan in Haarlem (nabij het centrum van de stad).

De familie heeft op internet een oproep geplaatst waarin ze mensen vraagt om het grafmonument terug te bezorgen. Grafrovers weten vaak niet half hoeveel emotionele schade ze andere mensen aandoen. Het is dan ook van groot belang dat de dader spijt krijgt en er voor zorgt dat het monument zo snel als mogelijk, desnoods anoniem, weer terug wordt gebracht naar de begraafplaats.

Als u meer wilt weten over begraafplaats Kleverlaan, de andere begraafplaatsen in Haarlem of andere informatie over het thema uitvaart in Haarlem kijk dan eens op uitvaart in Haarlem kijk dan eens op www.uitvaart-haarlem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >