Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Gesprek toekomstvisie gemeentelijke begraafplaats Zeist

donderdag 13 november 2015

Hierbij nodigen wij u uit voor een gesprek over de toekomstvisie van de Gemeentelijke Begraafplaats op maandag 16 november om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar zeist@zeist.nl.

Toekomstvisie
De toekomstvisie Gemeentelijke Begraafplaats Zeist (pdf, 241 kB) is opgesteld door de werkgroep Toekomst Gemeentelijke Begraafplaats Zeist. Het oorspronkelijk doel was om de Gemeentelijke Begraafplaats financieel gezond te maken. Tijdens deze gesprekken is ook de toekomst van de dienstverlening en de mogelijkheden van de begraafplaats besproken. Over die visie wil de werkgroep graag met u en andere lokale betrokken in gesprek.

Werkgroep
De Werkgroep Toekomst Gemeentelijke Begraafplaats Zeist bestaat uit:

  • 2 lokale uitvaartondernemers,
  • bestuursleden van de Vereniging Betrokkenen Gemeentelijke Begraafplaats Zeist en
  • vertegenwoordigers van de gemeenteraad

Gesprek
De werkgroep hoopt u maandagavond 16 november te ontmoeten en met u in gesprek te gaan over deze visie. Graag horen zij of u zich kunt vinden in het stuk en of u nog belangrijke aanvullingen heeft die kunnen worden meegenomen. U bent ook van harte welkom als u alleen andere geĆÆnteresseerden wilt horen of spreken. Als u niet aanwezig kunt zijn maar wel inhoudelijk wilt reageren op de visie, dan kunt u uw reactie per e-mail versturen naar zeist@zeist.nl.

Locatie
Aula gemeentelijke begraafplaats aan de Woudenbergseweg 46 te Zeist.

Datum en tijd
Maandagavond 16 november om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

Vervolg
Na de bijeenkomst wordt de visie aangescherpt en voorgelegd aan de gemeenteraad van Zeist. Als de gemeenteraad instemt dan wordt deze visie verder uitgewerkt en onderzocht op (financiƫle, wettelijke) haalbaarheid.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder