Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Foto’s transformatie locaties PC Uitvaart

zondag 5 november 2023

Uitvaartverzorger PC Uitvaart gaat haar locaties vernieuwen en aanpassen aan de eisen van deze tijd. Duurzaamheid en multifunctionele inzet spelen daarbij een belangrijke rol.

PC Uitvaart wil in 2030 volledig energieneutraal zijn en daarom moeten de locaties worden aangepast. De werkzaamheden zullen in januari 2024 starten.

PC Uitvaart gaat haar locaties transformeren tot duurzame plekken met multifunctionele ruimtes die aangepast kunnen worden aan de diverse wensen en behoeften van onze klanten: van een groots afscheid met een grote groep tot een intieme, informele plechtigheid met een klein gezelschap. Het doel is dat iedereen zich, ongeacht achtergrond, cultuur of religie, welkom voelt op de locaties en de uitvaart kan organiseren zoals men wil.

Dit geldt niet alleen voor de ruimtes binnen maar ook voor de buitenruimte, waar ook ceremonies kunnen worden gehouden. Ook kan de overledene via een rituele route worden begeleid naar de oven of laatste rustplaats.

Technologie wordt geïntegreerd om zo persoonlijk mogelijke, betekenisvolle afscheidsmomenten en herdenkingsrituelen mogelijk te maken. Zoals spiegelwanden in en bij de ceremonieruimtes waarop persoonlijke afbeeldingen en teksten kunnen worden getoond en een unieke klantreis faciliteren.

Ook worden elementen van de natuur naar binnengebracht door gebruik te maken van natuurlijke materialen en veel groen. De connectie met de natuur ondersteunt in het gehele pand het welzijn van de aanwezigen.

De transformatie wordt zo duurzaam en circulair mogelijk uitgevoerd. PC Uitvaart is koploper op het gebied van duurzame uitvaarten. De verduurzaming van onze locaties speelt een belangrijke rol in de realisatie van de ambitie van PC Uitvaart om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

PC Uitvaart wil hiermee een nieuwe standaard in de uitvaartbranche neerzetten.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder