Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Film: Veel ruzie bij uitvaarten in Brabant

donderdag 14 maart 2012

Foto: Robbie van Kippersluis
Er wordt erg veel geruzied bij uitvaarten in Brabant, dat meldt Omroep Brabant. Bloemen worden van kisten gemept, families vechten elkaar de aula uit en de overledene wordt in kist bestolen van zijn ring. Volgens de omroep hebben Brabantse uitvaartondernemers het over ‘horrorgebeurtenissen’ aan het open graf.

De omroep zegt een steekproef te hebben gehouden onder verschillende uitvaartondernemers. De ondernemers willen wel meewerken aan dit onderzoek maar wilde allemaal anoniem blijven. De ondernemers zouden bang zijn dat families de verhalen kunnen herleiden en ze vinden het onethisch om over dit onderwerp naar buiten te treden. Volgens Omroep Brabant zouden sommige ondernemers zeggen dat bij 75% van de uitvaarten ruzie uitbreekt, anderen hebben het over slechts vijf procent en weer anderen beweren dat ruzie bij 95% van de uitvaarten voorkomt.

Met dit soort uiteenlopende cijfers is het moeilijk om echte conclusies te verbinden aan het onderzoek van Omroep Brabant. De zender heeft een reportage gemaakt over het onderwerp dat u kunt zien op site van de omroep.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder