nieuws

Facultatieve
Sponsors

Film over de Parijse begraafplaats Père-Lachaise

8 september 2006

FOREVER is een indrukwekkende film over de vitale kracht van kunst, over een plek waar schoonheid eeuwig voortleeft, waar liefde en dood samenleven: de Parijse begraafplaats Père-Lachaise.



Wij van Cinema Delicatessen willen u graag informeren over de film Forever. Cinema Delicatessen is een filmdistributeur en 12 oktober brengen wij Forever in de Nederlandse theaters. Forever is een filmdocumentaire over de Parijse begraafplaats Père-Lachaise. De documentaire laat de mysterieuze schoonheid, de kalmte en de troostende werking van deze bijzondere begraafplaats zien.

Een documentaire van Heddy Honigman

FOREVER laat de mysterieuze schoonheid, de kalmte en de troostende werking van de bijzondere Parijse begraafplaats Père-Lachaise zien, door de ogen van mensen van vlees en bloed. Velen komen vooral voor hun 'eigen' doden: man, echtgenote, vader of zoon. Andere bezoekers laten een briefje voor 'hun geliefde kunstenaar', gekraste woorden op een steen of een bloem achter. Enkele bewonderaars vertellen over het belang van kunst en schoonheid in hun leven. Gaandeweg wordt zichtbaar en voelbaar hoe de begraafplaats niet alleen een laatste rustplaats is voor de doden, maar vooral een plek waar de levenden vrede en zelfs inspiratie kunnen vinden.

Credits
Regie en scenario: Heddy Honigman
Productie: Cobos films
camera: Robert Alazraki A.F.C
montage: Danniel Danniel
Geluid : Piotr van Dijk

95 min/Nederland/2006

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >