nieuws

Facultatieve
Sponsors

Expositie over overledenen Oude Algemene begraafplaats Driebergen

19 augustus 2013

Op de Oude Algemene begraafplaats aan de Traaij in Driebergen is een expositie te zien die gaat over de mensen die zijn begraven op de begraafplaats, dat meldt Nieuwblad de Kaap. Het gaat om mensen die er zijn begraven tussen 1860 en 1994.

Op de begraafplaats liggen verschillende mensen begraven die in hun tijd bekende inwoners van Driebergen waren. Ze hebben een rol gespeeld in de geschiedenis van Driebergen. Om te voorkomen dat de verhalen van deze mensen verloren gaan heeft een groep vrijwilligers mensen gevraagd om foto’s en verhalen van de overledenen in te sturen. Van het ingezonden materiaal is een kleine expositie samengesteld die bestaat uit meer dan 110 foto’s. Op zaterdag 31 augustus worden deze foto’s geplaatst bij het graf van de persoon op de foto. Bezoekers kunnen die dag een rondleiding krijgen langs de graven.

De rondleidingen worden zaterdag 31 augustus gehouden van 13.30 tot 16.30 uur. U vindt de begraafplaats tegenover de Lidl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.begravenopdeheuvelrug.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >