Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Ervaren ‘starter’ zet mes in hoge uitvaartprijzen Zoetermeer

vrijdag 2 september 2022

De nieuwe uitvaartonderneming Uitvaartzorg Jeanette zet de Zoetermeerse uitvaartmarkt op zijn kop. Uitvaartonderneemster Jeanette Janssen doet dit door begrafenissen en crematies aan te bieden tegen veel lagere tarieven dan Zoetermeerders gewend zijn. Dat zorgt voor een opmerkelijke paradox. Waar het leven steeds duurder wordt, worden uitvaarten een stuk voordeliger. Althans in Zoetermeer, Den Haag en omgeving. Maar hoe doet zij dat? We vroegen het Jeanette Janssen.

Uitvaartzorg Jeanette biedt crematies aan vanaf van € 2.800 en begrafenissen vanaf € 4.150. En dat is veel voordeliger dan de prijzen die inwoners van Zoetermeer gewend zijn: € 5.000 tot € 7.000.

Hoe kan dat zo verschillen? Jeanette Janssen, Zoetermeerse en moeder, vertelt: “Ik werk samen met een landelijke uitvaartonderneming die door haar omvang scherpe inkoopvoordelen kan bedingen. Hierdoor worden de prijzen van kisten, rouwvervoer etc een stuk lager. Dit inkoopvoordeel geef ik door aan mijn klanten."Lage prijzen leiden gelukkig niet tot een ‘standaard’ uitvaart. “Integendeel”, antwoordt de jonge Zoetermeerse fel. “Jarenlang ben ik werkzaam geweest voor een grote uitvaartonderneming in Den Haag. Daar had ik maar beperkte tijd om aan een uitvaart te besteden. Dat is de reden dat ik sinds kort voor mezelf ben begonnen. Ik ben dus een starter, maar wèl met veel ervaring! Zo kan ik net zoveel tijd en aandacht aan families geven als ik wens en nodig acht. Persoonlijke aandacht staat bij mij altijd voorop. Een uitvaart kun je maar één keer doen, dat moet perfect zijn.”

Wil je ook kennis maken met Uitvaartzorg Jeanette of eens vrijblijvend praten over je uitvaartwensen? Bel dan naar 079 - 82 00 383.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in zoetermeer op www.uitvaart-zoetermeer.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder