nieuws

Facultatieve
Sponsors

En toch wordt het weer lente......

Herdenking

15 maart 2007

Uitvaartverzorging Heijting & De Vet te Barneveld organiseert in samenwerking met Donata Uitvaartbegeleiding uit Ermelo een algemene herdenkingsdienst met als thema

En toch wordt het weer lente….

Zaterdag 24 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in de aula van begraafplaats “De Plantage”, Narcissenstraat 260 te Barneveld.

Nu we weer de lente met al zijn voorjaarspracht tegemoet gaan willen wij met elkaar terug kijken op het afgelopen jaar.
Een jaar waarin we geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare, een jaar waarin we regelmatig met verdriet werden overspoeld en waarin we ons pijnlijk realiseren dat we het voortaan moeten doen met onze herinneringen.
Om hierbij stil te staan willen wij u, samen met uw gezin en iedereen die hiervoor belangstelling heeft, uitnodigen voor een algemene herdenkingsbijeenkomst.
De bijeenkomst zal worden gehouden zaterdag 24 maart a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur in de aula van de begraafplaats “De Plantage”, Narcissenstraat 260 in Barneveld.
De bijeenkomst zal worden geleid door Ank Speelziek van Donata Uitvaartbegeleiding hierbij ondersteund door Cilia Heijting en Jeen de Vet van Uitvaartverzorging Heijting & De Vet.
Het programma zal met live muziek worden omlijst . Er zal een boek aanwezig zijn waar de namen van verloren dierbaren ingeschreven kunnen worden en het ligt in de bedoeling deze bijeenkomst jaarlijks te herhalen.
Er zal volop ruimte worden gegeven om zelf iets te kunnen zeggen en/of b.v. een gedicht voor te dragen, na het programma is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Wij hopen dat wij samen met u, eventueel met door u meegenomen kaartjes met de naam van een overleden dierbare, klanken en woorden vinden voor onze gevoelens.
Graag zien wij u zaterdag 24 maart a.s.

De toegang en een kopje koffie of thee zijn geheel gratis.

Mocht u vooraf informatie willen dan kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging Heijting & De Vet in Barneveld telefoon 0342-444084

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE