nieuws

Facultatieve
Sponsors

Eindelijk transparantie in tarieven van uitvaartondernemers

15 januari 2014


Uitvaartmarkt.nl is een nieuwe site die een einde maakt aan de onduidelijkheden rondom de tarieven van uitvaartondernemers. Voorafgaand of direct na een overlijden kunnen nabestaanden offertes aanvragen bij uitvaartondernemers uit de directe omgeving. Zo kunnen nabestaanden honderden euro's besparen.

Nabestaanden kunnen op Uitvaartmarkt.nl een wensenformulier invullen dat alle wensen rondom de uitvaart nauwkeurig inventariseert. Vervolgens kan men de computer dichtklappen en bij de familie en overledene voegen. Uitvaartmarkt.nl stuurt het wensenformulier naar meerdere uitvaartondernemers in de buurt. Deze uitvaartondernemers sturen al binnen enkele uren offertes die precies zijn afgestemd op de wensen, alsmede de lokale tarieven. Nabestaanden kiezen vervolgens de ondernemer die het beste voorstel doet. Zo weten zij zeker dat de uitvaart naar wens wordt uitgevoerd, tegen de best mogelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat nabestaanden op deze wijze de regie zelf in de hand houden omdat het wensenformulier hen door alle aspecten van de uitvaart heen loodst, zonder sturing van derden.

Het gebruik van Uitvaartmarkt.nl is kosteloos voor nabestaanden èn uitvaartondernemers die adverteren op Uitvaart.nl. Uitvaartmarkt.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com te Amsterdam.

Reageer op dit artikel

Reacties:


19 januari 2014 om 15:15

Peter van Schaik

Beste Ben

Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Daarom presenteren we naast prijs ook andere informatie waarop u uw beslissing kunt baseren. Net zo min als iemand het slechtste hotel boekt puur en alleen omdat de prijs het laagst is, gaan we er vanuit dat men op Uitvaartmarkt.nl alleen maar kijkt naar prijs.


15 januari 2014 om 20:39

Ben van Limpt

Stap 3 op Uitvaartmarkt: "En u kiest het scherpste aanbod". Is dat ook het beste aanbod?


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE