nieuws

Facultatieve
Sponsors

Eerste online NKU-Polis uitgereikt!

3 juli 2006


De Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (de NKU) is een voorlichtingscampagne gestart om helderheid te verschaffen over de ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Hiervoor is bij 1 miljoen huishoudens de NKU-Uitvaartkrant bezorgd. Daarnaast is de geheel vernieuwde website online gegaan, met mogelijkheid tot het online afsluiten van een NKU-Polis. Bij het online gaan van www.nku.nl zijn direct polisaanvragen binnengekomen en de NKU heeft de eerste online-aanvragers (de familie Weidijk uit Deventer) in het zonnetje gezet.

Om de kwaliteit van de NKU nog meer te benadrukken heeft de NKU, in samenwerking met Nuvema, een uitvaartpolis ontwikkeld; de NKU uitvaartpolis. Een polis waarin de individuele wensen tegen een juiste tariefstelling worden vastgelegd.

Mevrouw Weidijk: “Ja, helaas hebben wij goede ervaringen met NKU-ondernemer Roelofs uit Deventer. Hoe moeilijk ook, in zo’n situatie wil je graag professionele en betrokken ondersteuning. En deze hebben wij gekregen. Daarom willen we dit zelf ook graag geregeld hebben. Dat geeft een geruststellend gevoel”.

Reden temeer om de eerste aanvragers in het zonnetje te zetten. De heer Mulder (regiomanager) van Nuvema Uitvaartverzekeringen: “De NKU staat voor kwaliteit en daar hoort dus ook een kwaliteitspolis bij. En dat hebben we samen met de NKU weten te realiseren. We zijn blij dat de familie Weidijk, net als vele anderen, dit weten te waarderen. En dat is wederzijds!”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >