nieuws

Facultatieve
Sponsors

Een baan in de uitvaartbranche vind je op Uitvaartvacatures.nl

24 mei 2021


Ben je op zoek naar een baan in de uitvaartbranche? Werk je al in de uitvaartbranche maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op www.uitvaartvacatures.nl vind je een overzicht van alle vacatures in heel Nederland.

Uitvaartvacatures.nl biedt je de mogelijkheid om op een geheel eigentijdse manier te solliciteren. Als werkzoekende kan je jezelf presenteren en je toekomstige werkgever laten zien waarom jij dé kandidaat bent voor de openstaande vacature! Maak je gebruik van de zakelijke netwerksite Linkedin dan is er onder andere een mogelijkheid om direct te linken naar je profiel met CV op die site.

Mocht er nog geen vacature openstaan voor de baan waar jij naar opzoek bent dan kan je een oproep plaatsen. Als je het wilt kan je er zelfs een eigen videoprofiel aan toevoegen. Maak duidelijk waar je naar op zoek bent en presenteer jezelf aan de gehele uitvaartbranche.

Ook werkgevers kunnen een videoprofiel plaatsen op Uitvaartvacatures.nl. Zo krijg je als werkzoekende gelijk een goed beeld van de werkgever. Daarnaast kunnen werkgevers een salarisschaal uit de CAO Uitvaartverzorging en/of CAO Crematoria plaatsen bij de vacatures. Op de site wordt dan meteen het minimale en maximale salaris van de betreffende functie getoond. Tevens kunnen alle vacatures kenbaar gemaakt worden via sociale netwerken als Twitter, Linkedin en Google+.

Meer informatie
Vacatures in heel Nederland

Meer informatie

Naast vacatures en oproepen van werkzoekenden bevat de site ook de volledige en meest actuele CAO Uitvaartverzorging en CAO Crematoria en meer informatie over alle opleidingen in de uitvaartbranche. Uitvaartvacatures.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com, het bedrijf achter websites als Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl en Condoleance.nl.

Voor een flitsende start van uw carrière in de uitvaartbranche gaat u dus naar www.uitvaartvacatures.nl. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Reageer op dit artikel

Reacties:


23 augustus 2021 om 12:11

marike van eunen

goedemiddag,ik zou graag in de uitvaartbranche in de buurt van Deventer, ik doe al een poosje stichting thuis sterven en ik merk gewoon dat mijn hart daar ligt er zijn voor de mens en medemens.
mocht er wat zijn, wilt u dan aan mij denken met vriendelijke groet Marike van Eunen


15 maart 2016 om 20:27

G.Grootenboer

ik ben geïnteresseerd in de nieuwe plannen gesprek


ik ben geïnteresseerd om te praten over de mogelijkheden van exploitatie horeca in nieuwe accommodatie Meerssen.


22 februari 2016 om 19:59

Jenny Brankaert

Zou heel graag in de uitvaart willen werken , mooi en dankbaar werk.
Ben zelf kapster,visagie . maar hebt toch al paar x klanten en familie mogen verzorgen super werk !


1 oktober 2015 om 10:50

peter den braber

om bij uitvaartdiensten te gaan werken lijkt mij zeker een uitdaging,werk nu vrijwillig bij een woon en zorgcomplex voor ouderen en 1xin de week met kinderen op een basisschool,ben sociaal en behulpzam


17 oktober 2014 om 19:23

ria

het lijk mij een uitdaging om inde uitvaartbranche te werken ,


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE