Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Een baan in de uitvaartbranche vind je op Uitvaartvacatures.nl

donderdag 24 mei 2021

Ben je op zoek naar een baan in de uitvaartbranche? Werk je al in de uitvaartbranche maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op www.uitvaartvacatures.nl vind je een overzicht van alle vacatures in heel Nederland.

Uitvaartvacatures.nl biedt je de mogelijkheid om op een geheel eigentijdse manier te solliciteren. Als werkzoekende kan je jezelf presenteren en je toekomstige werkgever laten zien waarom jij dé kandidaat bent voor de openstaande vacature! Maak je gebruik van de zakelijke netwerksite Linkedin dan is er onder andere een mogelijkheid om direct te linken naar je profiel met CV op die site.

Mocht er nog geen vacature openstaan voor de baan waar jij naar opzoek bent dan kan je een oproep plaatsen. Als je het wilt kan je er zelfs een eigen videoprofiel aan toevoegen. Maak duidelijk waar je naar op zoek bent en presenteer jezelf aan de gehele uitvaartbranche.

Ook werkgevers kunnen een videoprofiel plaatsen op Uitvaartvacatures.nl. Zo krijg je als werkzoekende gelijk een goed beeld van de werkgever. Daarnaast kunnen werkgevers een salarisschaal uit de CAO Uitvaartverzorging en/of CAO Crematoria plaatsen bij de vacatures. Op de site wordt dan meteen het minimale en maximale salaris van de betreffende functie getoond. Tevens kunnen alle vacatures kenbaar gemaakt worden via sociale netwerken als Twitter, Linkedin en Google+.

Vacatures in heel Nederland

Meer informatie

Naast vacatures en oproepen van werkzoekenden bevat de site ook de volledige en meest actuele CAO Uitvaartverzorging en CAO Crematoria en meer informatie over alle opleidingen in de uitvaartbranche. Uitvaartvacatures.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com, het bedrijf achter websites als Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl en Condoleance.nl.

Voor een flitsende start van uw carrière in de uitvaartbranche gaat u dus naar www.uitvaartvacatures.nl. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder