Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Door de dood geraakt

woensdag 26 mei 2021

Op zaterdag 8 mei verscheen bij Ambilicious de verhalenbundel ‘Door De Dood Geraakt’. Met deze bundel geven negen auteurs een kwetsbare inkijk in hun verwerking van rouw na een groot verlies.

Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep de pijn voelt na het verlies van een dierbare. Tot het op ervaren aankomt. Dan blijkt elk rouwproces een eigen identiteit te hebben. In de bundel Door De Dood Geraakt vertellen negen auteurs ieder hun persoonlijke verhaal: kwetsbaar, emotioneel, integer maar vooral herkenbaar voor de lezer. Rouwen en weer opstaan. Verlies en veerkracht. Op een kwade dag wordt iedereen onontkoombaar door de dood geraakt.

De auteurs

De negen auteurs: Jeroen den Harder, Arie van Driel, Marguerite de Ruiter, Femmy ten Cate, Marije den Daas, Irma Moekestorm, Susan van ´t Hullenaar, Marjon Meijvogel en Erika van Dalen.

De verhalen worden visueel ingeleid door een zwart-witfoto van Jeroen den Harder. Ze beelden het moment van intens verdriet uit, geven hoop mee voor de toekomst.

U vindt het boek vanaf nu in de Boekenlijst van Uitaart.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder