nieuws

Facultatieve
Sponsors

Docendo Opleidingen breidt uit naar België

3 februari 2023

Onderzoek

Docendo Opleidingen is trots om aan te kondigen dat zij haar opleidingen, cursussen en trainingen vanaf 4 februari gaat aanbieden in België. Op zaterdag 4 en zondag 5 februari zal het officiële startschot van Docendo België plaatsvinden op de Funeral@Work vakbeurs in Leuven. Wij zijn te vinden bij standnummer I.

Onderzoek

De afgelopen maanden is er intensief onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om onze opleidingen ook in België aan te bieden. Dit onderzoek heeft zich gericht op het volume van de markt en de wensen en behoeften van de sector. Mede aan de hand van de resultaten van dit onderzoek is de beslissing genomen om vanaf februari enkele gerichte opleidingen, trainingen en cursussen in België aan te bieden.

De uitvaartsector in België toont veel gelijkenissen met die van Nederland. Zo zijn er zowel grote bedrijven als zelfstandigen en is een opleiding geen vereiste. Juist door de gelijkenissen past de uitvaartsector in België precies bij wat Docendo doet; het stimuleren van ontwikkeling van professionals én de sector. Onze trainingen zijn zowel voor starters in de sector als voor professionals met jarenlange ervaring. Want juist in een sector waar je maar één kans krijgt, moet de kennis en kunde altijd up-to-date zijn!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om trainingen bij Docendo te volgen. Voor bedrijven maakt Docendo in-company trainingen op maat. Zo worden alle medewerkers getraind volgens dezelfde standaard. Daarnaast zullen er verspreid door Vlaams-België trainingen aangeboden worden. Enkele locaties en data zijn al bekend, maar er volgen er spoedig meer.

De eerste data voor de 4-daagse opleiding overledenenverzorging:
Antwerpen – Greenhouse Antwerp – Uitbreidingstraat 66 – 19, 20, 26 en 27 april
Gent – MC-Square Gent – Oktrooiplein 1 – 3, 4, 10 en 11 mei
Gent – MC-Square Gent – Oktrooiplein 1 – 7, 8 , 14 en 15 juni

Op onze website www.docendoopleidingen.be kunt u zich vanaf heden aanmelden en zijn alle opleidingen, trainingen en cursussen en bekende data te vinden. Professionals in België kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de geselecteerde opleidingen, cursussen en trainingen via www.docendoopleidingen.be. Deelnemers aan de Funeral@Work vakbeurs profiteren bovendien van speciale beurskorting! We zien u graag daar!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >