Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Dieven stelen laatste videoboodschappen ongeneeslijk zieke vader

maandag 27 januari 2014

Als de dieven die vrijdagnacht inbraken in een woning in Hoorn toch ook maar enigszins iets van menselijkheid in zich hebben dan zullen ze een door hun gestolen videocamera terug geven aan de eigenaren. Op de camera stonden de laatste videoboodschappen van een 31-jarige ongeneeslijk zieke vader. De boodschappen waren bedoeld voor zijn dochters van 1 en 3 jaar, dat meldt het AD.

De vader werd vorige week geopereerd aan een hersentumor. Voor de operatie wist hij dat de kans heel groot zou zijn dat hij na de operatie niet meer zou kunnen praten. Dat laatste blijkt nu ook te zijn uitgekomen, want volgens zijn vrouw kan hij bijna niet meer spreken. De vader had voor de operatie een aantal videoboodschappen ingesproken op zijn videocamera. Het was de bedoeling dat zijn dochters deze in de toekomst kunnen bekijken. Maar helaas sloeg het noodlot opnieuw toe voor het gezin.

Afgelopen vrijdag logeerde de vrouw met haar kinderen bij haar ouders om zo dichter bij het ziekenhuis te kunnen zijn waar vader was opgenomen. In die nacht hebben inbrekers de woning van het gezin in Hoorn leeggehaald. De vader kan de boodschappen nooit meer opnieuw inspreken en daar komt nog eens bij dat hij ongeneeslijk ziek is.

Als de daders toch ergens in hun lichaam beschikken over iets van menselijke warmte/liefde dan kunnen ze niets anders doen dan er voor zorgen dat de videocamera terug komt bij het gezin. Ze worden dan ook dringend verzocht om er voor te zorgen dat de camera terug komt bij dit gezin. Het gaat om een rode Sony Handicam die afgelopen vrijdag is gestolen uit een woning in Hoorn.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder