nieuws

Facultatieve
Sponsors

Derde editie Uitvaartbeurs Amsterdam op 14 april 2018

29 juni 2017


Op zaterdag 14 april 2018 wordt de derde editie gehouden van Uitvaartbeurs Amsterdam. De beurs wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Net als de eerste twee edities zullen er weer veel bijzondere diensten en producten worden gepresenteerd. Bedrijven die zich willen presenteren op de drukst bezochte uitvaartbeurs van Nederland kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Uiteraard wordt de derde editie van de beurs weer gehouden in de historische Westerker in het hartje van de Jordaan. De eerste twee edities van Uitvaartbeurs Amsterdam trokken ruim 3500 bezoekers. Standhouders waren bij de tweede editie (afgelopen april) zeer tevreden over de beurs en de vele bezoekers.In de onderstaande video vertellen enkelen van hen hoe ze de beurs hebben ervaren.

Inschrijven Uitvaartbeurs Amsterdam 2018

Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met Peter van Schaik (06-542 185 62) of Wiljan Bakker (06-429 429 56) om dit te bespreken. Mailen kan uiteraard ook: info@uitvaart.nl.

Website:www.uitvaartbeurs.amsterdam.
Twitter: @UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam


Media aandacht uit heel Nederland maar ook mondiaal

De media weten de weg naar de uitvaartbeurs in de Westerkerk goed te vinden. Bij de eerste editie trok de beurs de aandacht van lokale-, regionale- en landelijke media. De derde editie trok zelfs de aandacht van grote internationale kranten en televisiestations waaronder Yahoo News, Al Jazeera, The Mirror, maar ook landelijke Nederlandse media als De Telegraaf, AD, RTL, NOS, 3FM, Radio 2 etc.
Zie ook artikel:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE