nieuws

Facultatieve
Sponsors

Derde editie Herinneringsminuut groot succes

4 januari 2012


Vrijdagavond 30 december dachten ruim 1.6 miljoen Nederlanders aan iemand die hen ontvallen is tijdens de Herinneringsminuut die tegelijkertijd werd uitgezonden op Nederland 1, RTL4, SBS6 en de regionale zenders. Bijna 2.5 miljoen mensen zagen hoe Willeke Alberti de Herinneringsminuut inleidde waarna een stille minuut lang kaarsvlammetjes met namen in beeld gebracht werden. Inmiddels zijn al meer dan 7000 kaarsjes via www.herinneringsminuut.nl ontstoken

De Herinneringsminuut werd voor de derde keer uitgezonden en opnieuw hoog gewaardeerd, zo blijkt uit kijkersonderzoek. De gemiddelde beoordeling van mensen die de Herinneringsminuut gezien hebben is 7,9. Van de mensen die de Herinneringsminuut zagen stelt 77% een herhaling volgend jaar op prijs.

Over de Herinneringsminuut

De Herinneringsminuut werd 30 december 2009 geïntroduceerd door uitvaartorganisatie Yarden. De Herinneringsminuut werd ook dit jaar weer op 30 december uitgezonden om 19:58 door NED1, RTL4, SBS6 en de regionale omroepen. Het doel van de Herinneringsminuut is om ruimte te scheppen voor een gezamenlijk moment om onze overleden dierbaren te herinneren. Uit onderzoek blijkt dat de Herinneringsminuut voorziet in een behoefte van een brede groep Nederlanders.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >