nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA introduceert bijzondere huiscollectie herinneringsproducten

12 mei 2011


DELA helpt nabestaanden kostbare herinneringen vast te houden. Daarom introduceert ze een nieuwe huiscollectie van herinneringsproducten. Deze collectie bevat handgemaakte en duurzame sieraden, urnen en glasrelieken. Hiermee kunnen nabestaanden een dierbare herdenken op de manier die bij hen past. De collectie van DELA is vanaf nu verkrijgbaar in alle DELA uitvaartcentra en crematoria.

Ruud Frische, manager crematoria en uitvaartcentra bij DELA: “Nabestaanden zijn nauw betrokken geweest bij het in kaart brengen van wensen rondom herinneringsproducten. Zo hebben we een hoogwaardige, maar laagdrempelige collectie kunnen ontwikkelen van handgemaakte en hoogwaardige producten die een tastbare herinnering vormen aan de overledene. Het vasthouden van kostbare herinneringen helpt nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken.”

Oorsprongverklaring
De producten zijn samen met vakkundige ateliers ontwikkeld. Ieder artikel is ambachtelijk gemaakt van duurzame materialen en bevat een oorsprongverklaring. Hierop staat waar het product vandaan komt en hoe het gemaakt is. Er is naast de functionele vorm van de verpakking ook gekeken naar de vormgeving daarvan. Zo is het opbergdoosje van ieder herinneringssieraad te gebruiken als fotolijst.

Herinneringen delen
Na een uitvaart is het afscheid nemen niet voorbij. Ruud Frische: “Dertig dagen later ontmoeten wij de familie nog een keer en bepalen we de bestemming van de as. Ook dit bezoek maakt voor nabestaanden onderdeel uit van het afscheid nemen. Het is een moment om met elkaar herinneringen op te halen, te delen en te koesteren. Een aantal van onze vestigingen beschikt inmiddels over een ontmoetingslounge waar nabestaanden dit met elkaar kunnen doen onder het genot van een hapje, drankje of bijvoorbeeld een high tea.”

Over DELA
Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE