Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

DELA heeft vertrouwen in studenten

Exclusieve mantelovereenkomst met Studentalent

donderdag 30 maart 2009

Den Haag, 27 maart 2009 – Coöperatie DELA en studentenuitzendbureau Studentalent gaan de samenwerking intensiveren en tekenden deze week een exclusieve mantelovereenkomst. Sinds vorig jaar levert Studentalent HBO- en WO studenten voor verschillende functies bij DELA. De toegevoegde waarde van deze studenten blijkt zo groot dat DELA de komende jaren meer studenten gaat inzetten. De tijdelijke medewerkers vangen piekmomenten bij de klantenservice van DELA op en worden ingezet als medewerkers telesales.

Angelique Steen, directeur Studentalent: “Voor studenten is de uitvaartbranche vaak ‘onbekend maakt onbemind’ en ligt het ook niet direct voor de hand om in deze sector een bijbaan te zoeken. Terwijl er interessante en leerzame banen zijn te vinden in deze sector. Bij DELA krijgen onze studenten de kans om een schat aan ervaring op te doen, die in veel gevallen ook nog eens studiegerelateerd is. De exclusieve overeenkomst die we nu hebben gesloten laat zien dat DELA vertrouwen heeft in de studenten van Studentalent.”

Theo Gijsbers, manager Klantendiensten van DELA: “Ik heb Studentalent ervaren als een fijne, eerlijke organisatie. Ze stellen goede vragen, vragen dóór en durven ook ‘nee’ te zeggen als iets niet mogelijk is. Dit laatste zie je niet altijd in de markt en ik vind die eerlijkheid prettig. Studenten die bij ons aan de slag zijn gegaan waren goed geïnformeerd, en daardoor snel inzetbaar. Ook daarin onderscheidt Studentalent zich in de markt.”

Over DELA

Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal damesvolleybalteam en DELA Martinus.Over Studentalent

Studentalent is het gespecialiseerde studentenuitzendbureau voor HBO- en WO- studenten. Studentalent heeft bijbanen voor alle studiefasen, studie gerelateerd om inhoudelijke werkervaring op te doen of bijbanen met een flinke vergoeding. 90% van de studenten werkt naast hun studie waarvan 2.000 wekelijks via Studentalent. Deze studenten zijn het visitekaartje van Studentalent en gescreend op inzet, motivatie, houding en potentie. Corporate Nederland en het MKB slagen bij Studentalent om de ‘de nieuwe lichting’ aan te trekken. Hoogopgeleide en talentvolle studenten. Exclusief vindt en bindt Studentalent ook ‘Young professionals’, schaarse high potentials die hun eerste stap op de arbeidsmarkt zetten. Studentalent heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Nijmegen.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder