Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

DELA aan vooravond grootste transformatie

donderdag 30 juni 2023

Er staat iets groots te gebeuren bij DELA. Dat wordt duidelijk uit de vele vacatures die door DELA's corporate recruiters worden gepost en gedeeld op Linkedin. "Je kent DELA vast wel, van de verzekeringen en de uitvaarten. Dat doen we al heel lang heel goed, maar we staan nu aan de vooravond van misschien wel de spannendste transformatie uit onze lange geschiedenis".

Op Linkedin valt onder andere te lezen: "DELA wil dé partij worden voor alle vragen, producten en diensten rondom alles wat met overlijden en doorgeven te maken heeft. Van rouwverwerking tot nalatenschap regelen, van herinneringen vastleggen tot een huis na een overlijden ‘ontspullen’; allemaal nieuwe dienstverlening op een domein dat er écht toe doet. Waarmee je echt iets kan betekenen voor mensen."

Wanneer de redactie van Uitvaartbranche.nl DELA vraagt naar de exacte inhoud van deze plannen, blijkt het nog te vroeg. Er is op dit moment nog niets te melden, aldus de woordvoerder. Wel is DELA naarstig op zoek naar mensen voor haar ontwikkelteams die "die deze enorme beweging in gang gaan zetten".

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder