nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Koningin van Warmte en Licht

Kinderboekje met CD

30 november 2006

Op de grens tussen werkelijkheid en fantasie woonde eens een koningin in een prachtig kasteel….
Zo begint op de nieuwe CD van stichting Iriza het verhaal over de Koningin van Warmte en Licht. Een verhaal dat gebaseerd is op een waargebeurd drama in november 2005.

Stichting Iriza komt zeer kort na hun vorige project nu met een boek en CD over liefde en vriendschap. De stichting hoopt hiermee kinderen te laten zien hoe belangrijk het is dat je gedurende je leven goed bent voor jezelf en voor elkaar.
Want, zo zegt de stichting, als je tijdens je leven goed bent voor jezelf en voor elkaar dan is doodgaan véél méér dan weggaan en niet terugkomen.

Tegenwoordig leven mensen zo makkelijk langs elkaar heen, iedereen is druk en we kijken vluchtig naar de mensen om ons heen, waardoor we de mooie en goede dingen vaak niet opmerken.
Pas op het moment dat de dood een einde maakt aan het samenzijn, komt meer dan ooit tot leven wie die persoon is geweest en wat die persoon betekend heeft.
Hoeveel herinneringen er zijn nagelaten.

Stichting Iriza hoopt met dit nieuwe project kinderen bewust te maken van kleine dingen zoals een glimlach, een aardig woord, een vriendelijk gebaar.
Maar ook het besef dat wanneer iemand overlijdt er veel van die persoon in andere mensen achterblijft en dat liefde op vele manieren aanwezig kan zijn.

De Koningin van Warmte en Licht staat symbool voor een jonge moeder die in november 2005 overleed. Haar oudste dochter heeft enkele tekeningen gemaakt die in het boek staan afgebeeld en zo is het een heel persoonlijk, maar ook zeker heel toegankelijk boek geworden voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Met medewerking van René van Kooten (musicalster), Laura Vlasblom (zangeres), Bert van den Brink (pianist) en Jonas Pap (cellist) en anderen is het weer een mooi en educatief project geworden.

Het boekje met CD is te bestellen bij Stichting Iriza door 10 euro (excl. € 1,60 verzendkosten) over te maken op rekeningnummer 54.01.70.690 t.n.v. Stichting Iriza te Westervoort, onder vermelding van naam, adresgegevens en titel van de bestelling.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Stichting Iriza www.iriza.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >