nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort herintroduceert de Troostbol

11 november 2015


Tijdens de middeleeuwen werden er zoete broden gebakken voor consumptie tijdens uitvaarten. Deze rijkelijk gevulde broden werden troostbroden genoemd en stonden symbool voor het leven. De zoete samenstelling verwijst naar de mooie herinneringen tijdens deze bittere tijden.
In de loop der jaren zijn de troostbroden versoberd tot de hedendaagse cake zoals we die nu serveren bij de koffie.

“Uitgecaked”


Nabestaanden willen graag iets anders bij de koffie daarom komen wij met hèt alternatief. In samenwerking met de ambachtelijke bakker hebben we daarom onze eigen troostbollen ontwikkeld. Een traditionele bol met de authentieke smaken van honing, haver, appel, vijg, noten en verschillende specerijen.

Met trots presenteren wij dan ook onze Troostbol; krachtvoer voor nabestaanden. De Troostbol is opgenomen in ons uitgebreide assortiment genaamd “Smakelijk Afscheid” waarmee we de families culinair ondersteunen rondom verlies op zowel Rusthof, thuis of iedere andere gewenste locatie.

Op www.smakelijkafscheid.nl kunt u alle mogelijkheden en alternatieven bekijken.

Over Smakelijk Afscheid

Over Smakelijk Afscheid

Smakelijk afscheid is een samenwerking tussen Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort en Culinair Verantwoord uit Leusden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


17 november 2015 om 7:24

Boukje Canaan

bijzonder hoe we creatief blijven om ieder mens in elke situatie wensen te plezieren en de wereld een stukje mooier te maken. Laat het eenieder smaken!


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE