Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

‘Continental Airlines raakt lijk kwijt’

donderdag 29 april 2011

Een Amerikaanse vrouw heeft Continental Airlines voor de rechter gedaagd. Volgens de vrouw is de luchtvaartmaatschappij het lichaam van haar man kwijtgeraakt. Dat gebeurde in 2009 toen de luchtvaartmaatschappij haar man vervoerde van Atlanta naar McAllen.

De vrouw zegt dat ze een chauffeur opdracht had gegeven om het lichaam op 21 augustus 2009 op te halen van de luchthaven in McAllen. Toen de man bij het uitvaartcentrum kwam werd hem gezegd dat het lichaam pas drie dagen later per vliegtuig zou worden vervoerd. Maar twee dagen later kreeg de chauffeur van een medewerker van Continental te horen dat iemand anders het lichaam van de man al had geclaimd en opgehaald. De medewerker van de luchtvaartmaatschappij gaf aan dat het lichaam daardoor was verdwenen, maar dat dat niet het probleem van hun was.

Pas nadat de politie een officieel onderzoek startte werd duidelijk dat het lichaam bij een uitvaartondernemer in Brownsville in Texas was terechtgekomen. De luchtvaartmaatschappij zegt pas te reageren op de zaak nadat deze op 8 juni voor de rechter is geweest.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder