Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Concertreeks: Bach – Broos bestaan

woensdag 7 september 2016

N.a.v. het boek + CD: ‘Aan de grenzen van het leven. Een mens te zijn op aarde’ wordt deze reeks concerten door het land gehouden waarin muziek van J.S. Bach en enkele tijdgenoten centraal staat.

Het thema is de vergankelijkheid van het leven. Vele vormen van verlies, afscheid nemen, verdrietig zijn en troost zoeken, (wan)hoop en nieuwe moed staan centraal in dit boek en de muziek van Bach sluit daar op aan.

De CD met muziek van J.S. Bach en enkele tijdgenoten is door auteur, initiator en projectleider Evert van der Veen en dirigent Patrick van der Linden van professioneel kamerkoor Ars Musica uitgezocht en door Ars Musica in juni van dit jaar opgenomen.

Event en presentatieconcert

1 november is er vanaf 14.00 uur een afscheidsevent in de St. Janskerk in Gouda. Bedrijven, organisaties, particulieren, kunstenaars en ambachtslieden actief rond laatste afscheid en diensten of producten aanbieden, worden uitgenodigd om zich deze middag en avond aan het publiek te presenteren.

1 november is er vanaf 15.00 uur een mini-symposium in de St. Janskerk in Gouda met o.a. Manu Keirse. Een pastor en schrijver worden nog uitgenodigd.
Iedere geïnteresseerde is van harte welkom!

1 november begint om 20.00 uur het presentatieconcert in de St. Janskerk in Gouda. Manu Keirse, Belgisch hoogleraar verlieskunde, neemt het eerste exemplaar van boek + CD ´Aan de grenzen van het leven. Een mens te zijn op aarde´ van Evert van der Veen in ontvangst.

Reeks concerten

  • 19 november Michaelskerk Zwolle
  • 25 november Grote kerk Ede
  • 26 november AA kerk Groningen
  • 20 januari 2017 St. Joriskerk Amersfoort
  • 21 januari 2017 Jacobijnerkerk Leeuwarden
  • 27 januari 2017 Waalse kerk Amsterdam
  • 28 januari 2017 Zeeuwse concertzaal Middelburg


Lezers ontvangen, op dit vertoon van dit bericht, korting en betalen slechts € 15 i.p.v. de normale prijs van € 20 voor een concert.
Zie voor verdere concertinformatie en het bestellen van kaarten: www.stichtingarsmusica.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder