nieuws

Facultatieve
Sponsors

Computer met afscheidscollage gestolen voor uitvaart

15 juni 2015

Het verdriet is enorm nadat een schaamteloos persoon afgelopen vrijdag een laptop heeft gestolen uit de Martinuskerk in Hillegom. Op de computer stond de collage met foto’s ter herinnering aan de overleden vader van twee zussen. Ze hadden de computer vrijdag geïnstalleerd omdat de uitvaart van hun vader de volgende dag werd gehouden in de kerk, dat meldt Omroep West.

Een half uur nadat ze waren vertrokken werden ze gebeld door een medewerker van de kerk. Deze vertelde dat de computer was verdwenen. Tijdens de dienst wilden de zussen herinneringen ophalen aan hun vader. Ze hadden donderdagnacht doorgewerkt om een mooi en persoonlijk eerbetoon te maken aan hun vader.

Naast de foto’s van de collage stonden ook de trouwfoto’s van een van de zussen op de computer. Helaas hebben ze geen back-up waardoor alle foto’s nu weg zijn. Omroep West meldt dat de politie laat weten dat ze niets kunnen doen om te achterhalen wie de laptop heeft gestolen. De kerk zorgt dat er geld komt voor een nieuwe laptop, maar daarmee komen de foto’s helaas niet terug. Het is nu te hopen dat de dief ergens leest wat hij heeft aangericht. Mocht die toch een heel klein beetje menselijk gevoel in zich hebben dan zou het fijn zijn als hij er voor zorgt dat de foto’s terug komen bij de familie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >