nieuws

Facultatieve
Sponsors

Cocon uitvaartkist

22 juli 2005


De Cocon uitvaartkist is een innovatieve en exclusieve uitvaartkist, die zich laat kenmerken door tijdloze elegantie, eerste klas materialen en een hoogwaardige afwerking.

Deze als cocon vormgegeven uitvaartkist symboliseert geborgenheid en overgang naar een nieuw leven. De uiterst praktische handgrepen zijn geïntegreerd in de uitvaartkist en kunnen uitgeschoven worden.

Naast de unieke vormgeving is ook veel aandacht besteed aan de technische details. Zo weegt de Cocon uitvaartkist, in de standaardmaat van 205 x 70 cm, slechts één derde van een traditionele eikenhouten uitvaartkist. De gebruikte materialen en lakken zijn volledig biologisch afbreekbaar, hetgeen deze uitvaartkist tot een zeer milieuvriendelijke uitvaartkist maakt.

De Cocon uitvaartkist is in vele kleuren leverbaar. Standaard kan er gekozen worden uit een veertiental kleuren, maar in principe is iedere ral kleur zonder problemen leverbaar.

Alphega heeft als enige in Nederland de Cocon uitvaartkist in haar assortiment opgenomen. De adviesverkoopprijs vanaf fabriek bedraagt tussen de €. 2.500,- en €. 3.000,-. Alphega bied deze Cocon uitvaartkist aan voor €. 1.950,-. Levering vanuit depot te Nunspeet, indien de uitvaartkist in gewenste kleur niet voorradig is, bedraagt de levertijd 2-3 werkdagen.

Uiteraard is deze uitvaartkist te bezichtigen in onze uitvaartshowroom.


Alphega BV
Postbus 115
8070 AC Nunspeet

Uitvaartshowroom Alphega
Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet

Telefoon: (0341) 264395
Internet: www.alphega-uitvaart.nl
Email: info@alphega-uitvaart.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >