nieuws

Facultatieve
Sponsors

Coöperatie DELA verbouwt uitvaartcentrum aan Karel Boddenweg in Tilburg

15 januari 2015


Het ruim dertien jaar oude uitvaartcentrum van coöperatie DELA aan de Karel Boddenweg in Tilburg wordt vanaf maandag 12 januari verbouwd. Door het uitbreiden en herinrichten van het uitvaartcentrum optimaliseren we onze dienstverlening en krijgt het pand een eigentijdse uitstraling.

Coöperatie DELA opende in 2001 haar uitvaartcentrum aan de Karel Boddenweg waar ongeveer 1.250 overledenen per jaar worden verzorgd. Locatiemanager Chantal Wilthagen: ‘Als coöperatie staan de belangen van onze leden, nabestaanden en gasten voorop. En dat zie je ook terug bij onze crematoria en uitvaartcentra. Met een nieuw kleurrijk interieurconcept zorgen we ervoor dat de kwaliteit en uitstraling van onze gebouwen door het hele land overeenkomt met de kwaliteit van onze dienstverlening. In een verdrietige situatie moet de omgeving niet somber zijn, maar juist comfortabel en aangenaam. Alle interieurs van bestaande crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn of worden daarom aangepast’.

Verbouwing en uitbreiding

‘Ons uitvaartcentrum in Tilburg is nu aan de beurt om van het bestaande pand een vernieuwde plek te maken waar nabestaanden zich ondanks de zware tijd vertrouwd en geborgen voelen,’ aldus Wilthagen. ‘Naast het aanpassen van het interieur wordt er een nieuwe kantoorruimte aangebouwd. Het team uitvaartverzorgers dat nu in verband met ruimtegebrek hun thuisbasis heeft in het uitvaartcentrum in Oisterwijk, komt dan terug naar het pand aan de Karel Boddenweg. Ook worden er in het bestaande gebouw twee verzorgingsruimtes gerealiseerd. Ruim 20 procent van alle nabestaanden in ons uitvaartcentrum wil namelijk helpen met verzorgen van hun dierbare’.

Heropening medio zomer 2015

Tijdens de verbouwing - die tot augustus duurt - blijft het uitvaartcentrum in gebruik. Leden, nabestaanden en gasten kunnen de dienstverlening verwachten die men gewend is. De overlast van de verbouwing wordt zoveel mogelijk beperkt. In het najaar wordt het pand officieel heropend en organiseert coöperatie DELA een open dag.

Voor meer informatie over een begrafenis of crematie in Tilburg, kijk op www.uitvaart-tilburg.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE